Είμαστε ανοιχτά 24/7, χωρίς διακοπές η σαββατοκύριακα
Ελλάδα χωρίς χρέωση:

Αποστολή και παραλαβή των προϊόντων

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων μας ορίζονται σε αντιστοιχία με τον τόπο αποστολής του δέματος. Πράττουμε κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια να φέρουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας και αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων αν δεν παρεμβάλλονται αργίες ή άλλου είδους ανασταλτικοί παράγοντες π.χ. απεργίες ή συνθήκες που βαραίνουν τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Όταν η παραγγελία συσκευαστεί και δοθεί στο τμήμα ελέγχου και διανομής, ο πελάτης ειδοποιείται με email. Σε αυτό μπορεί να αναζητήσει το tracking number καθώς και το πώς θα ξέρει ανά πάσα ώρα πού βρίσκεται η παραγγελία του.

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τις παρακάτω ερωτήσεις προκειμένου να ικανοποιήσετε μερικές απορίες σας:

Ποιος είναι ο χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας;

Εφόσον τακτοποιηθεί το ζήτημα της πληρωμής και εξόφλησης, το μεγαλύτερο ποσοστό διαχειρίζεται μέσα σε 24-72 ώρες.

Με ποιες εταιρείες ταχυμεταφοράς συνεργάζεστε;

Η συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιείται σε σχέση με την επιλεγμένη μέθοδο παράδοσης, οπότε επιλέγονται αντιπρόσωποι μεταφορών ανάλογα με το δίκτυο διανομής που εξυπηρετούν.

Μπορώ να παρακολουθώ την εξέλιξη της αποστολής του δέματός μου;

Φυσικά, μέσω του https://www.17track.net/. Προκειμένου να το κατορθώσετε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να συμπληρώσετε τον αναγνωριστικό κωδικό του δέματος (tracking number), που θα σας έχει αποσταλεί στο αρχικό επβεβαιωτικό mail. Το tracking number ενεργοποιείται 24-48 ώρες μετά τη λήψη του προαναφερθέντος email.

Πώς υπολογίζετε τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται και υπολογίζονται ανάλογα με την ταχυδρομική αλλά και τον τύπο παράδοσης (κανονικό ή express).

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης;

Ναι, αν το συνολικό ποσό της παραγγελίας αγγίζει ή υπερβαίνει τα 200 ευρώ στην εθνική νομισματική ισοτιμία. Συνεπώς, αποδεικνύονται συμφερότερες οι μαζικές αγορές ώστε να επωφεληθείτε από αυτή την προνομιακή ευκαιρία. Προγραμματίζοντας μαζικές αγορές που θα σας κρατήσουν ικανό χρονικό διάστημα, εξοικονομείτε πολλά περισσότερα χρήματα από το να παραγγέλνατε σπαστά και μεμονωμένα. Η μαζική αγορά είναι μια πολύ καλή ιδέα ιδίως αν διακριβώσατε πως κάποιο φάρμακο πληροί τις ανάγκες σας πολύπλευρα.

Τι ισχύει αν παραλάβω κατεστραμμένο ή ελαττωμένο προϊόν;

Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα διευκολύνει, επίσης, πολύ το αίτημά σας, αν επισυνάψετε στην επικοινωνία μας κάποια φωτογραφία ή βίντεο από το κατεστραμμένο προϊόν. Αν διαπιστωθούν σοβαρές ορατές ζημιές, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του πελάτη και επιδεινώνουν ανεπανόρθωτα τη λειτουργικότητα, το φαρμακείο μας ενδέχεται να αναλάβει την αντικατάστασή του αχρεωστήτως.

Ποιοι όροι διαμορφώνουν τους χρόνους αποστολής;

Η κανονική/standard παράδοση απαιτεί 7 με 21 ημέρες. Από την άλλη, η επιλογή της αποστολής express ορίζει παραλαβή μέσα σε 5-7 ημέρες από την ημέρα αρχικής αποστολής. Αν μολαταύτα ο χρόνος παράδοσης επιμηκυνθεί απροσδόκητα, πιθανότατα υπαίτια είναι η λανθασμένη διεύθυνση αποστολής που έχετε συμπληρώσει. Αν γίνει αυτό, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την εταιρεία παράδοσης ώστε να ενημερωθεί για την καθυστέρηση. Στους λόγους αυτής σημειώστε ότι πιθανόν να εμπλέκονται και συνθήκες ανωτέρας βίας.

Τι ισχύει με τους τελωνειακούς δασμούς;

Αν ο πελάτης λάβει επιστολή από τις εθνικές τελωνειακές υπηρεσίες, στην οποία ενημερώνεται για την υποχρέωση καταβολής επιπρόσθετων δασμών εκτελωνισμού, έχει τη διακριτική ευχέρεια να την αγνοήσει και να αρνηθεί την αποστολή. Συνεπώς, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του. Έπειτα ο καταναλωτής θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία υποστήριξής μας, προκειμένου να δρομολογηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα μια νέα αποστολή άνευ τέλη εκτελωνισμού.

Πώς δρω αν μου γεννηθούν επιπρόσθετες απορίες;

Αν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία, την αποστολή, την απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα τη συνοδεύουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης μέσω email ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που διαθέτουμε. Μην ξεχάσετε να ενσωματώσετε στο κείμενό σας το ID number της παραγγελίας σας, προκειμένου να μας βοηθήσετε να επεξεργαστούμε το ερώτημά σας γρηγορότερα.

Το καλάθι σας
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Επιστρέψτε στο κατάστημα και επιλέξτε ένα προϊόν.

Επιστροφή στο μαγαζί
Σύνδεση
Το πεδίο κενό
Το πεδίο κενό
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;
Πληκτρολογήστε το email σας παρακάτω, και θα λάβετε email με οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό σας.
Το πεδίο κενό
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;
Ελέγξτε το email σας σε λίγα λεπτά για να λάβετε τους κωδικούς σας. support@eu-sup24x7.com
Σύνδεση