Είμαστε ανοιχτά 24/7, χωρίς διακοπές η σαββατοκύριακα
Ελλάδα χωρίς χρέωση:

Πώς πραγματοποιούνται οι παραγγελίες

Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, διασφαλίζοντας την ασφάλεια μέσω ενός πιστοποιημένου κρυπτοποιημένου ψηφιακού περιβάλλοντος. Πατώντας σε ό,τι προσθέσατε στο καρότσι σας, θα σας ζητηθεί η συμπλήρωση μερικών διαδικαστικών για την επαλήθευση και περάτωσή της. Η παραγγελία βεβαιώνεται ως αποδεκτή και επισφραγίζεται η ορθότητά της. Παράλληλα ενημερώνεστε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνοντας ένα επιβεβαιωτικό email. Σας υπενθυμιζουμε πως δεν είναι εφικτές οι τηλεφωνικές παραγγελίες, όπως και ότι δεν παρέχεται η πρόβλεψη παραλαβής από το κατάστημα. Ύστερα αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωσή της και σας την αποστέλνουμε το συντομότερο ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος εωσότου βρεθεί στα χέρια σας. Η ΣΔ θεωρείται, άλλωστε, ιατρική κατάσταση που όσο κυλά ο χρόνος και αφήνεται χωρίς αγωγή, τόσο περισσότερο επιβαρύνει αρνητικά την ψυχολογία όσων ασθενούν.

Μην ξεχνάτε πως η ηλεκτρονική μας υποστήριξη είναι αδιάλειπτα online για να σας βοηθήσει για πιθανές αναφυόμενες δυσκολίες που δεν μπορέσετε να παρακάμψετε μόνοι σας ή με τις αυτοματοποιημένες συμβουλευτικές σελίδες μας.

Παρακάτω έπονται λίγα πιθανά πρότυπα ερωτοαπαντήσεων για το σύστημα παραγγελιοληψίας μας και τις βασικές αρχές λειτουργίας του.

Πόση ποσότητα επιτρέπεται να παραγγείλω;

Σε ό,τι αφορά τα φαρμακευτικά σκευάσματα το ισχύον είναι η μη υπερβολική κατανάλωσή τους. Από την πλευρά μας έχουμε εξασφαλισμένο απόθεμα, που δεν εμφανίζει ελλείψεις ανεξάρτητα από τον όγκο παραγγελιών ή τις απαιτητικές ανάγκες σας.

Είναι η εγγραφή και η καταχώριση λογαριασμού απαραίτητες προϋποθέσεις για την εκτέλεση;

Όχι, αν ο χρήστης πρωτογνωρίζει τις υπηρεσίες μας. Αφού τοποθετηθεί η παραγγελία, ο χρήστης λαμβάνει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του τα login διαπιστευτήρια που εφεξής θα επαναχρησιμοποιεί για να εισέρχεται.

Πώς εκτελείται η online παραγγελία;

Αφού επιλεγεί το προϊόν, το προωθείτε στο ηλεκτρονικό σας καλάθι και εισέρχεστε στο κομμάτι της επαλήθευσης. Συμπληρώνετε τα ιδιωτικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα, χώρα, τηλέφωνο επικοινωνίας και προτιμώμενο τρόπο αποστολής). Ολοκληρώνετε αποπληρώνοντας με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών Visa, MasterCard και American Express.

Τι συμβαίνει αν δεν λάβω το επιβεβαιωτικό email της παραγγελίας μου;

Προτεραιότητά μας είναι η αυτόματη αποστολή του email που την επιβεβαιώνει. Αν, ωστόσο, δεν συγκαταλέγεται στα Εισερχόμενά σας, ίσως να το αναζητήσετε στο φάκελο των Spam. Αφού το εντοπίσετε, κλικάρετε την εντολή «αυτό το μήνυμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ spam», ώστε κάθε επόμενη επικοινωνία μας να προστεθεί στη λίστα των ασφαλών επαφών σας και να μην καταχωρίζεται στα Spam. Eναλλακτικά, προσθέστε μας στη λίστα των ασφαλών επαφών σας.

Tο φαρμακείο μας δεσμεύεται πως δεν εκχωρεί αθέλητα τα στοιχεία σας σε τρίτους, ώστε να είστε ήσυχοι πως δεν θα έχετε οχλήσεις από κάποιον με τον οποίο δεν επιδιώξατε προσωπική επαφή.

Η παραγγελία μου απορρίφθηκε. Τι προτείνετε να κάνω;

Τις περισσότερες φορές αυτό συναντάται λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου ή της ληξιπρόθεσμης κάρτας που χρησιμοποιήσατε στο σύστημα για να πληρώσετε. Αν θεωρείτε πως δεν συντρέχουν οι ως άνω λόγοι, αποταθείτε στην τράπεζά σας. Αλλιώς, μπορείτε να εκδώσετε μέσω της τράπεζάς σας τραπεζική διαταγή για online παραγγελία, αν η κάρτα σας δεν είναι εξοπλισμένη εξαρχής με αυτή τη δυνατότητα. Στην ευχέρειά σας είναι βέβαια να επαναπραγματοποιήσετε εκ νέου την παραγγελία σας, συμπληρώνοντας στα πεδία τα στοιχεία μιας νέας κάρτας.

Μετά από τον σχετικό έλεγχο η πλατφόρμα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την πληρωμή αν έχει επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί με παράνομο μέσο ή ως απόπειρα εξαπάτησης.

Άλλαξα γνώμη. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία;

Βεβαίως, αρκεί να μην έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επεξεργασίας και αποστολής της. Αν δεν μας κοινοποιηθεί έγκαιρα η συγκεκριμένη πρόθεση, στην προκειμένη η παραγγελία σας παραμένει ενεργή, χρεώνεται και εκτελείται κανονικά.

Ξέχασα το password μου. Τι κάνω τώρα;

Πατήστε στο σχετικό πεδίο και συμπληρώστε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας. Αμεσότατα θα σας σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ένα νέο password. Ο παλιός σας κωδικός απενεργοποιείται και αφαιρείτα αυτόματα από τη βάση των δεδομένων μας.

Το καλάθι σας
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Επιστρέψτε στο κατάστημα και επιλέξτε ένα προϊόν.

Επιστροφή στο μαγαζί